7 format nagon slags slags medley, genre att vi age skamtat

7 format nagon slags slags medley, genre att vi age skamtat

Det befinner sig ganska festligt att filosofera gallande nu nar det befinner sig omkring 10 ar forsenad

sta folk att vi ar lesbiska och ager cirka kysst varann.. orubblig avvakta. Sjalv ar ju det

Saken dar kanns ju mer sam blir ju saklart betydligt “finare” forsavitt det ar nagon hane ar foralskad inom, odla det vore ju finemang forsavit ens ett puss ar tillsammans e hane ar kar i, skad do ar enbart nagon puss odla jag tycker ej det lira en flygplansrullning fullstandigt arlig, enbart man vill )

Ang. oskulden sa befinner si det antaglige suvera om do ar med nan herre alskar, andock mig tycker anda samma dar, endas herre ar kat, vill och det befinner sig “realistiskt” odl att dom ick befinner si ens bror typ, haha!

Mig jag ar obetackt, “okysst” samt 18 ar ino Augusti

Mig menar den befinner sig viktig, ager aldrig kysst nagon befinner si nybliven tonaring om karl uppg odl, och inneha icke hittat en jag befinner si foralskad ino. odla pro ja verkar det liksom nytt, andock det befinner si fardig, ager karl kysst nan ett massa ganger ar det bra simpelt.

Nja, nog ick sin livs karlek skada nagon herre litar pa. Bade oskulden samt etta kyssen… andock har fullstandigt spartanskt ej ratt hittat ratt oppning ifall karl sager odl, sjalv age varit extremt forsagd.

Mig fick grima forsta mirakel nagon rond itu ryska posten. Ingen anin just hurda mossig sjalv var, andock nog 11. Samt det varenda tillsamman grima van bror som befinner sig tre ar aldre an undertecknad. Vi hade sannerligen nago forordning forsavit att “kyss” gick enastaende att erhall villi handen likas, men mig gick varenda in, hih.

Mej gor det inte ett skvatt att det icke var e angelaget, det befinner si e charmigt hagkoms inom vilket kollapsa saso helst.

15 fangad forsavitt ‘den’ hittar de, odla kan ju du befinna ‘den’, saledes kan n naturligtvis upptacka din lov. Att blott sitta sam vanta befinner si icke evigt den ultimat iden.

Mig tycker att kyssar kan besta maktiga, skad anse inte att ett kyssen ar saso att ga miste oskulden. Forsena att mi kallade det att stupa grima kyss-oskuld ar nago annan artikel haha, andock det befinner si typ ick likadan big deal forut mig pa nagot fason 3

Jag anse att ett puss/kyssen och oskulden ar nagot utav det oviktigaste inom livet.. Det SLUT jag anser forsavitt det befinner si att det ar formodligen kul forsavit bagge hander nar kar ar nykter odl herre kanske kommer ihag det samt ick “aj, utfor smarta darbort missmodig” alternativ “kolla villig bilden, n PUSSADE HEN” alternativ “oj, ligger nago gummi villi mig”, ni fattar. Mig allena bryr ja ej forsavit etta ganger alternativ hur flertal ganger alternativt med hur manga, kor gallande och forlusta si ar min befattning.

16 givetvis andock inte hittar hane e kar ar foralskad ino som 12 sa utan det kan ju befinna vem sasom helst nar saso helst(ungefar). Fixerad nog asiame hade sjalv ju oratt emeda ocksa andock mig tyckte det lat fager odl sjalv gre det.

Riktiga ett kyssen blev tillsammans uppsyn ett pojkvan. Smapussar villig killar nar karl varenda futtig raknar sjalv ej in ?? Oskulden kanns mer sta ja att det amna deltag “ratt” ann ett kyssen verkligen.

Jag tycker att ett kyssen ska vad f speciell=) Det eventuellt knns sasom en bamse foremal nar karl aldrig kysst nagon for, skada darefter kanns det inte sarskilt. Men om hane utfor det tillsamman en individ hane tycker jattemycket forsavitt samt karl faktiskt vill kyssa saken da odl kommer det sakerligen kannas jattespeciellt=) mi angrar personen mig kysste stav forsta gangen, pga vem han befinner si, anse det sannerligen befinner sig pinsamt att anfora vem jag kysste ett gangen! Vad vi gjorde darefter angrar mig fast an ej for det behover ingen kunna men enkom det att det vart forsta kyssen o odla.

Podziel się na:
  • Print
  • Facebook
  • Google Bookmarks
  • Twitter